Wie ben ik?

Mijn naam is Liesbeth ten Hoeve, ik ben woonachtig in het prachtige Feanwâldsterwâl en sinds 2016 begonnen met mijn eigen Bootcamp school in Veenwouden! Buiten in mijn comfortzone!
 
Als echte sport addict heb ik al heel veel dingen gedaan op sportgebied. Met name het lange afstand lopen heeft me "ingepakt" Ik heb 16 hele marathons gelopen, talloze halve marathons, een Run-Bike-Run, een kwart Thriathlon, De 11 steden wandeltocht, de Nijmeegse Vierdaagse , Survival, Bootcamptrainingen, Spartan Trainingen, duiken, parachutespringen etc. Ik heb in het verleden hardlooptraining gegeven voor Start to Run. Zowel aan volwassenen als aan kinderen.
 
Sinds april 2016 ben ik gediplomeerd Bootcamp instructrice. Ik vind het heerlijk om buiten te zijn en om in groepsverband een training te doen. De lessen zijn geschikt voor beginners en gevorderden. Iedereen wordt uitgedaagd en gemotiveerd op zijn/haar niveau. Mijn doel is om jouw je grenzen te laten ontdekken en vervolgens te verleggen. Je kunt nl. altijd veel meer dan je denkt!
 
80 % is mentaal en zit in je hoofd. Samen, met elkaar maar vooral voor jezelf. Het doel is om fitter en sterker te worden. Een gezond lichaam zorgt voor een fittere geest. Daar geloof ik in. Want iedere minuut buiten, zorgt ervoor dat je iets meer en lekkerder leeft!
 
Ga jij, samen met mij de uitdaging aan?

 


Een les tijdens slecht weer geeft juist extra voldoening!